Hoppa till sidans innehåll

Kioskbemanning för FBK konståkning


Här hittar du information om Konståkningens kioskpass 

Vi har 4 veckor att bemanna i kiosken under säsong. Man tilldelas 1 pass/ familj fördelat under säsongens fyra veckor. Det gäller alla konståkningsgrupper!

Du är ansvarig för det kioskpass du tilldelas och kontaktar ersättare/ byter pass med annan om du inte själv kan stå!

Läs igenom ”Välkommen till ditt kioskpass”. Här finns viktig information till dig om rutiner för kiosken.

TÄNK PÅ ATT det är viktigt att vara i tid när man har första passet för dagen, ca 20 minuter innan så att man hinner få igång kaffe och korv mm.

De kvällar som det enbart är träning i arenorna kan man, om man vill och bägge är med på det göra upp med sin kollega om att stå halva passet var. Det gör ni upp direkt med er kollega inför ert pass. Det är EJ tillåtet när det är match i någon av arenorna. Se isschema på farjestadbk.se/istider 

NOTERA Vi har vid något tillfälle tidigare drabbats av pass där ingen kommit/ bara en kommit. Vi ringer då in extra personal och kostanden för passet debiteras personen som ska stå passet enligt kioskschema.

Viktig information som du behöver finns här på webbsidan

Extrapersonal i kiosken
För att stå i kiosken ska man vara 16 år eller äldre. Vi ska i första hand kontakta personal som är uppsatta på listan. Om du vill vara extrapersonal ska du kontakta Ida som är anvarig för kiosken. Kontaktuppgifter till Ida finns längre ned på sidan.

NOTERA Ersättare/ extrapersonal kan endast stå åt en person/familj åt gången. Samma ersättare kan alltså inte ersätta två personer/familjer som har samma pass.

Byta pass
Om ni av någon anledning inte kan och behöver byta pass så gör ni det med varandra eller anlitar någon av de personer som kan och vill jobba extra. Personen man anlitar kontaktar man själv för överenskommelse och man betalar en ersättning till den personen. Det finns en kontaktlista med namn och telefonnummer till personer.

Öppettider i kiosken
Måndag- Stängt
Tisdag, onsdag och torsdag- 17.00-21.00
Fredag- 17.00-20.00
Lördag och söndag- Bemannas av föreningen

A-Lagsmatch
När det är A-lagsmatsch så är kiosken stängd!

Frågor gällande caféet 
Kontaktperson Ida Rosenberg

Telefonummer 076-019 73 68
Epostadress This is a mailto link

SPONSORER

 

Statt

Postadress:
Färjestads BK - Konståkning
Maria Jansson, Sidvallsgatan 10
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0709174725
E-post: This is a mailto link