Hoppa till sidans innehåll

Kioskbemanning för FBK konståkning


INSTÄLLT! På grund av COVID19 kommer det inte att vara någon kiosk öppen i IceArena eller LöfebergsArena från och med 14/3!

Det innebär att vi INTE kommer att bemanna kiosken vecka 12 eller vecka 13!

 

Här hittar du information om Konståkningens kioskpass 

Vi har 4 veckor att bemanna i kiosken under säsong. Man tilldelas ca 3 pass/ familj fördelat under säsongens fyra veckor. Det gäller alla konståkningsgrupper!

Du är ansvarig för det kioskpass du tilldelas och kontaktar ersättare/ byter pass med annan om du inte själv kan stå!

Läs igenom ”Välkommen till ditt kioskpass”. Här finns viktig information till dig om öppning, stängning och en lathund på hur kassan fungerar.

TÄNK PÅ ATT det är viktigt att vara i tid när man har första passet för dagen, ca 20 minuter innan så att man hinner få igång kaffe och korv mm.

De kvällar som det enbart är träning i arenorna kan man, om man vill och bägge är med på det göra upp med sin kollega om att stå halva passet var. Det gör ni upp direkt med er kollega inför ert pass. Det är EJ tillåtet när det är match i någon av arenorna. Se isschema på farjestadbk.se/istider 

NOTERA Vi har vid något tillfälle tidigare drabbats av pass där ingen kommit/ bara en kommit och vi ringer då in extra personal! Kostanden för passet debiteras personen som ska stå passet enligt kioskschema.

Kioskpass i ICE ARENA (Kobbs) När det är A-lag´s match så har man sitt kioskpass i ICE Arena!

All viktig information som du behöver finns här på webbsidan

Byta pass
Om ni av någon anledning inte kan och behöver byta pass så gör ni det med varandra eller anlitar någon av de personer som kan och vill jobba extra. Personen man anlitar kontaktar man själv för överenskommelse och man betalar en ersättning till den personen. Det finns en kontaktlista med namn och telefonnummer till personer.

NOTERA Ersättare/ extrapersonal kan endast stå åt en person/familj åt gången. Samma ersättare kan alltså inte ersätta två personer/familjer som har samma pass.

Extrapersonal i kiosken
För att stå i kiosken ska man vara 16 år eller äldre. Vi ska i första hand kontakta personal som är uppsatta på listan. Om du vill vara extrapersonal ska du kontakta Ida som är anvarig för kiosken. kontaktuppgifter finns längre ned på sidan.

Öppettider i Caféet
Vardagar: 17.00 - 21.00
Helger: 8.30 - 19.00

Ibland på vardagarna kommer Ida att öppna caféet klockan 15.00. Tänk på att vara där i god tid så att man hinner få igång kaffe och korv mm.

Frågor gällande caféet 
Kontaktperson Ida Rosenberg

Telefonummer 076-019 73 68
Epostadress This is a mailto link

 

SPONSORER

 

Statt

Postadress:
Färjestads BK - Konståkning
Maria Jansson, Sidvallsgatan 10
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0709174725
E-post: This is a mailto link