Hoppa till sidans innehåll

Föräldramöte

11 SEP 2018 11:41
  • Uppdaterad: 12 SEP 2018 14:32

Bildspel från föräldramöte 18 september 2018

Anteckningar/sammanfattning av föräldramötet 18 september 2018

Bildspelet sammanfattar vad vi informerade om på föräldramötet. Vi pratade bland annat om att vår förening är en del av FBK. Vi räknas som ett av ishockeylagen, och har därför samma förpliktelser som ett lag. (t.ex. att stå i ungdomscaféet)

Styrgruppen består av Mariann, Linda och Maria, och vi sköter många arbetsuppgifter (som finns i bildspelet). Vi gör detta helt ideellt och vi önskar att få hjälp med vissa bitar. Det är svårt att dela upp något av våra fasta uppgifter men vi skulle gärna se att fler hjälpte till vid till exempel träningsdagar, tävlingar, shower m.m.

När vi har en träningsdag är det mycket planering och bokningar av lokaler, tränare m.m. som vi i styrgruppen gör, i samråd med tränarna.
Men utöver det så ska det finnas frukt till åkarna, och det behövs ibland någon vuxen som finns på plats och tar hand om åkare som har paus i sitt schema. De brukar lösa det själva, genom att springa runt i arenan och leka, men det är bra om någon är där och ser till att de kommer i tid till nästa pass och kanske ser till att alla är delaktiga i leken. De som är i sista passet för dagen ska se till att den tränare vi anlitat blir avtackad

När vi har show så ska mycket fixas. Det ska bakas, kokas kaffe, fixas lotteri, göras rekvisita m.m.
Här har vi försökt dela upp alla föräldrar i olika grupper, men det behöver nog ses över. Några har slutat och några har kommit till..

Vi arrangerar en tävling 6-7 oktober på Hammarö, och där har vi mailat ut om att hjälp behövs.

Vi gör ju det här tillsammans för våra barn, och eftersom vi inte har någon kanslist eller annan anställd i föreningen så bygger allt engagemang på ideella krafter. Alla behövs!

 

/Styrgruppen

Skribent: Mariann Syvertsson
Epost: This is a mailto link

SPONSORER

 

Statt

Postadress:
Färjestads BK - Konståkning
Maria Jansson, Sidvallsgatan 10
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0709174725
E-post: This is a mailto link

Se all info