Hoppa till sidans innehåll

Kioskbemanning för FBK konståkning


Här hittar du information om Konståkningens kioskpass 

Vi har 4 veckor att bemanna i kiosken under säsongen 2018 / 2019. Man tilldelas ca 3 pass/ familj fördelat under säsongens fyra veckor. Det gäller alla konståkningsgrupper; Turkos, Gul, Grön, Blå och Röd.

 

2 veckor hösten 2018 - vecka 44 och vecka 45

2 veckor våren 2019 - vecka 11 och vecka 12

 

Läs igenom ”Välkommen till ditt kioskpass”. Här finns information till dig om öppning, stängning och en lathund på hur kassan fungerar.

VIKTIGT Det är viktigt att när man har första passet för dagen är där ca 20 minuter innan så att man hinner få igång kaffe och korv mm.

De kvällar som det enbart är träning i arenorna kan man, om man vill och bägge är med på det göra upp med sin kollega om att stå halva passet var. Det gör ni upp direkt med er kollega för ert pass. Det är EJ tillåtet när det är match i någon av arenorna. Se isschema på farjestadbk.se/istider 

NOTERA Vi har vid något tillfälle tidigare drabbats av pass där ingen kommit/ bara en kommit och vi ringer då in extra personal och skickar den fakturan till förälder/ vårdnadshavare som ska stå passet enligt kioskschema.

Kioskpass i Kobbs Arena

De gånger det är A-lag´s match så har man sitt kioskpass i Caféet i Kobbs.

 

Samtlig information som du behöver finns här på webbsidan

 

Byta pass

Om ni av någon anledning inte kan och behöver byta pass så gör ni det med varandra eller anlitar någon av de personer som kan och vill jobba extra. Personen man anlitar kontaktar man själv för överenskommelse och man betalar en ersättning till den personen. Det finns en kontaktlista med namn och telefonnummer till personer.

 

NOTERA Ersättare kan endast stå åt en person/familj åt gången. Samma ersättare kan alltså inte ersätta två personer/familjer som har samma pass.

 

Öppettider i Caféet

Vardagar: 17.00 - 21.00

Helger: 8.30 - 19.00

Ibland på vardagarna kommer Ida att öppna caféet klockan 15.00. Tänk på att vara där i god tid så att man hinner få igång kaffe och korv mm.

För frågor gällande Caféet kontaktar ni Ida Rosenberg via mejl eller telefon.

 

This is a mailto link

076-019 73 68

SPONSORER

 

Statt

Postadress:
Färjestads BK - Konståkning
Maria Jansson, Sidvallsgatan 10
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 070- 917 47 25
E-post: This is a mailto link

Se all info